Taart, koekjes, ontwerpen & styling: Welkom in mijn zoete wereld!
"Passievrucht-mango taart met Italiaanse meringue, brownies met witte chocolade, kokosbolletjes, oer-Hollandse boterkoek, pecanbollen, amandelschuim en natuurlijk oranjekoek! Even een kleine greep uit mijn favoriete baksels."

Het 'bakmeisje', noem ik me, maar dat had ook net zo goed 'suikermeisje' of 'designmeisje' kunnen zijn! Mijn wereld draait om bakken en ontwerpen en dan in de breedste zin van het woord. 

Voor mijn eindexamen Product Design op ArtEZ ontwierp ik een bakservies; een servies waar je in kunt bakken. Daarna is het zoete bakken steeds belangrijker geworden in mijn ontwerpwereld. 

Het liefste ben ik bezig met een combinatie van ontwerpen en bakken. Een hoogtepunt is dan ook het bakboek dat ik samen met Masha Matijevic en Karina Dimitriu mocht maken voor Uitgeverij Loopvis: Saakje's zoete bakboek! 

Een ander hoogtepunt: ik mocht maar liefst 2,5 jaar live bakken in Koffietijd! En ik stond meerdere keren naast chef Robèrt en chef Rémy in het kinderprogramma de Cupcakecup!!
Foto's: Masha Bakker Photography
Regelmatig mag ik professioneel proeven op een bakwedstrijd.. daar mag je mij wel voor wakker maken! Samen met Sarena Solari proefde ik zo'n 15 taarten op het Appelfeest.
Offerte aanvragen?
Ook op zoek naar een professioneel jurylid voor jullie bakwedstrijd?