Vier pakjesavond met lekkere zoete én hartige hapjes!
Wat zit erin?

Samen met Twan van Genietlokaal heb ik weer iets heerlijks samengesteld, zodat jij alle tijd hebt om surprises in elkaar te zetten en gedichten te schrijven. 
Twan heeft een hartig menu voor je samengesteld. Denk aan een hartige banketstaaf, een  worteltjestaart met geitenkaas, salade van gekleurde aardappel, een regenboogwrap en natuurlijk een soep. Ik heb 5 zoete items voor je bedacht. De worteltaart mag natuurlijk niet ontbreken, maar er zit uiteraard ook iets van chocolade in, een speculaas-kwarktaart, een mini slofje en een stukje appelboterkoek. 

5 hartige en 5 zoete items samen voor € 17,50 p.p. 

Maak je eigen chocolademelk

Hoe leuk is het om zelf je chocolademelk te maken? En dan niet van cacao, maar van heerlijke pure callebaut chocolade en biologisch volle melk van Waddenmax. Voor € 3,25 extra krijg je een halve liter melk erbij met chocolade, zodat je 2 flinke koppen chocolademelk kan serveren. 
Voor de volwassenen onder ons hebben we een heerlijk speculaaslikeurtje (200 ml) van Weduwe Joustra uitgezocht. Deze bestel je er voor € 4,- per flesje bij. Ook superlekker in de chocolademelk trouwens. 

Afhalen of bezorgen

Afhalen kan bij de studio van Saakje het Bakmeisje op zaterdag 5 december tussen 11:00 en 14:00. Adres: Paradijsvogelstraat 10, Groningen. 
Twan bezorgt voor € 2,50 per adres in omgeving Warfstermolen met een straal van 15 km. Afhalen in Warfstermolen kan ook,  tussen 11:00 en 14:00. Adres: Gruytsweg 40, Warfstermolen

Bestel het sinterklaaspakket uiterlijk maandag 30 november OP=OP

Houd je mail (ook spam) in de gaten voor de bevestiging van je bestelling. Deze worden meestal 's avonds verstuurd. Hierin vind je ook een betaalverzoek, zodra deze voldaan is, is je bestelling bevestigd. 

Bestel hier het Sinterklaaspakket
Ook zin in hartig en zoet voor pakjesavond?