Nu trouwen helaas de komende tijd niet mag, heb ik iets bedacht: mini zoete tafels voor kleine feestjes THUIS! Speciaal voor Vaderdag!
Geef het iemand cadeau of hou het lekker zelf

Zin om je vader te verrassen of gewoon zelf zin in taart? Ik ga weer heerlijke verrassingsboxen maken met mini zoete tafels voor het weekend van 20-21 mei. 

De mini zoete tafels bestaan uit 6 zoete items per persoon, dus echt een feest! Uiteraard kun je een persoonlijke boodschap toevoegen, die ik aan het pakketje knoop. 

 

Ruil een taartje in voor een borrel

In de verrassingbox zitten 6 zoete items per persoon. Maar omdat het toch wel heel leuk is om er nog iets bij te drinken heb ik mijn Groningse vrienden van Hooghoudt om advies gevraagd. Laurens, hun smaakexpert, adviseerde de Sweet Spiced Genever. En, na een glaasje, snap ik zijn keuze wel. Dus hierbij de optie om 1 taartje van de zoete tafel in te ruilen voor een miniatuur van dit heerlijke drankje. In het bestelformulier kom je optie tegen. 

Wat is Vaderdag zonder borrel? Speciaal voor het Vaderdag pakket heeft Hooghoudt de Sweet Spiced Genever uitgezocht.
Ophalen of bezorgen

Je kunt je bestelling ophalen bij mijn bakstudio op Paradijsvogelstraat 10. Dit kan vrijdagmiddag 19 juni tussen 15:00 en 17:30. Ik (of mijn bezorghulp) breng op zaterdagochtend 20 juni voor € 3,50 de verrassingsbox bij je thuis of bij je vader natuurlijk in Groningen. In Haren, Eelderwolde, Engelbert, Meerstad kom ik ook. Ik zet het voor je deur, bel aan en hou 1,5 meter afstand. Beloofd.