Op de vrijdag de 13de trouwden Lieve en Davey bij camping de Rousant in Zoutkamp. Hun hele bruiloft was geweldig tot in alle details gestyld en ik mocht hun zoete tafel maken.

Moody en dark waren de woorden die Lieve gebruikte om de sfeer van de bruiloft te omschrijven. Qua kleur, bordeaux rood en goud. Het resultaat was een prachtige samenwerking van Anders Bloemstyling, Trouw aan jou, en bovenal de geweldige ideeën van het bruidspaar zelf. Voor de zoete tafel kreeg ik de vrije hand. Om in de sfeer te blijven, drapeerde ik de tafel met kant en maakte ik alleen gebruik van recyclebare 'plateaus'. Die gave fazant en de karaf komen uit de privé-collectie van het bruidspaar. 

Ik ging op zoek naar kartonnen items die pasten in het kleurenpallet van de bruiloft. Deze werden bekleed met kant en natuurlijk bakpapier om hierop de hapjes te kunnen leggen. Verse vijgen, bosbessen, chocolade, bladgoud pasten natuurlijk perfect bij het thema. De setting decoreerde ik met varenachtige takken en van de uitnodiging maakte ik confetti om de tafel extra te kunnen versieren. 

foto's: Ilka van Wieren Photography